Taidemaalariliiton teosvälitys, 11.3.19.3.2017 Kaapelitehtaalla

Tänään kaksi kärpästä yhdellä iskulla, tai oikeastaan kolme, kun Kaapelilla oli samaan aikaan myöskin Ornamon näyttelyn lisäksi "Korutaideyhdistyksen teosmyynti. Taidemaalariliiton teosvälitys on joka vuotuinen suurtapahtuma, joka herättää aina suurta kiinnostusta kaikissa  taiteenystävissä.  Myynnissä on 1500 taideteosta lähes 600 Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta.

Teoksen saa heti mukaansa, joten ei tarvitse odottaa jännittyneenä koko viikkoa, miltä teos kotona näyttää.  Avoinna: ma-pe 12-18, la-su 11-17, Merikaapelihalli, Talberginkatu 1c,  00180 Helsinki – Vapaa pääsy. 

Myynnissä on aina teoksia kaikista eri tyylisuunnista, toteutettuna monilla maalaustaiteen eri tekniikoilla.  Teoksia on paljon myöskin nuorilta tekijöiltä, jotka ovat vasta uransa alkuvaiheessa.  Tapahtumassa vierailee vuosittain lähes 20 000 henkilöä, joka jo puhuu puolestaan kiinnostavista taiteilijoista ja maamme laajasta taiteenkentästä. Se  antaa myöskin meille katsojille ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä laajasti yhdellä kertaa teoksia monelta eri taiteilijalta. Suosittelen.

zzz333

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään. Albert Einstein

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu