Ihana Helsinki, kukitetut valopylväät. Maailma kylässä- festivaali.

Maailma kylässä – festivaali  26. – 27.5. 2018 / La 11 21 – Su 11- 19, Kaisaniemen puistossa & Rautatientori, Helsinki.  Vapaa pääsy. Ohjelmaa- ja katsottavaa riittää kaiken ikäisille. Kansainvälisiä ruokia  niin Aasiasta, Afrikasta, Lähi-idän ja Latinalaisen Amerikan keittiöistä. 

Kansalaisjärjestöjen teltat,  ihmisoikeustyö, eläinten oikeudet, media, politiikka, kirjateltat  ja monien muiden näytteille-asettajien töitä, kirpputoreja, ym.  ym. Tämä pitää itse kokea ja nähdä!  Musiikkia, tanssiesityksiä ja paljon tietoa asiantuntijoilta eri kohteissa. Sanoisin, että jokaiselle jotakin mielenkiintoista kuultavaa ja nähtävää.

Esplanadin kukitetut valopylväät tuovat taas mieleen meidän vapaavuorolaisten vanhat muistot kukkakenkä-äänestyskilpailusta vuosien takaa.  Nyt upeista kukka-asetelmista on myöskin äänestyskilpailu ja jokainen pylväs on sitä varten numeroitu.  Kaikki ovat niin kauniita, että niistä on vaikea valita sitä parasta, mutta kannattaa edes yrittää.  

 

 

zzz333

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään. Albert Einstein

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu